Postup prípravy:
Bielka vyšľaháme do peny a po lyžiciach pridávame práškový cukor, nakoniec vmiešame strúhaný kokos.
Lístkové cesto rozdelíme na 2 časti, ktoré rozvaľkáme na doske. Jednu časť premiestnime na vymastený, múkou vysypaný plech, navrstvíme kokosový krém a prikryjeme druhou časťou cesta. Popicháme vidličkou a pečieme pri 200 stupňoch 25-30 min.
Z mlieka, cukru a pudingu uvaríme hustú zmes, necháme ju vychladnúť. Potom do nej vmiešame maslo.
Vyšľaháme smotanu s vanilkovým cukrom a stužovačom.
Na upečený a vychladnutý koláč natrieme čoko krém, šľahačku a posypeme strúhanou čokoládou. Necháme stuhnúť v chladnička, najlepšie celú noc a podávame.
1 2
Leave a Reply