Skúste si pripraviť túto lahodnú a krásne vyzerajúcu tortu, ktorá v sebe snúbi ľahkú chuť exotického kokosu a dobre známu klasickú čokoládu. Dohromady vytvára nezabudnuteľnú kombináciu.
Potrebujeme:
Zloženie krému
1 liter mlieka
1 puding so smotanovou príchuťou
60 g škrobu
8 čajových lyžičiek cukru
100 g strúhaného kokosu
10 g želatíny
asi 30 ml bielej sladkej smotany
Zloženie polevy
150 ml sladkej smotany
100 g horkej čokolády
Zloženie cesta (pripravte 3x, získate 3 vrstvy cesta)
70 g bielkov (cca 2 vajcia)
60 g cukru
10 g múky
10 g škrobu
10 g kakaa
1 kávová lyžička prášku do pečiva
1 lyžica oleja
1 čajová lyžička mlieka
1 čajová lyžička rumu
Postup prípravy na druhej strane >
1 2
Leave a Reply