Potrebujeme na cesto:
- 6 bielkov
- 6 lyžíc cukru
- 100 g kokosu
- 100 g orechov
- 100 g polohr. múky
- 1 prášok do pečiva
Na krém:
- 6 žĺtkov
- 6 lyžíc cukru
- 2 lyžice masla
- 1 smotana na šľahanie
- 2 čokolády na varenie
Postup:
- Z bielkov vymiešajte tuhý sneh. Zvyšok surovín zmiešajte v mise. Nakoniec pridajte opatrne sneh. Dajte na vymastený a vysypaný plech vymiešané cesto. Pečte na 190 stupňov po dobu 15 minút.
- Vyšľahajte si smotanu dotuha a dajte do chladničky.
- Teraz začnite na krém zahrievať žĺtky. Za stáleho miešania na miernom plameni pridajte aj zvyšné ingrediencie. Varte a vymiešajte do hustého krému. Ihneď odstavte.
- Na upečené cesto dajte tmavý krém. Navrch smotanu. Môžete posypať čokoládovými hoblinkami.
Dobrú chuť!
Zdieľajte tento super recept aj so svojimi priateľmi. Určite sa potešia. Ďakujeme❤
Leave a Reply