Prednosť tohto krémešu je to, že je nepečený a predsa je veľmi chutný. Dobrá voľba bude aj keď čakáš hostí, lebo toto má rád každý. Jeho chutná vanilková chuť je proste čarovná.
Prísady:
- 400 g sušienok (bebe keksov)
- 9 dl mlieka
- 2 bal. Vanilkového pudingu
- 1 vanilkový cukor
- 1 lyžička citrónovej kôry
- 10 dkg masla
Postup:
Puding si uvaríme klasickým spôsobom spolu s cukrom a necháme vychladnúť. Po vychladnuťí zmiešame s maslom a vyšľaháme hladký krém. Ochutíme vanilkovým cukrom a citrónovou kôrou.
Do menšieho pekáča si poukladáme sušienky, tesne vedľa seba a natrieme krémom. Takto vrstvíme kým nepoužijeme všetok krém, vrstvenie ukončíme sušienkami. Vrch môžeme poliať čokoládou. Odložíme do chladničky na 3 hodiny aby nám zmekol, potom môžeme podávať.
Dobrú chuť!
Pokračovanie >
Leave a Reply