Na puding znova poukladáme vrstvu sušienok, pokvapkáme ich šťavou z mandarínkového kompótu a na vlhké keksy poukadáme scedené mandarínky.
Pripravíme si druhú plnku. Uvaríme si vanilkový puding s 1/2 litra mlieka , 2 vanilkových pudingov , 4 lyžíc kryštálového cukru a 2 vanilkových cukrov. Postup je ten istý ako pri čokoládovom pudingu. Necháme vychladnúť, prikryjeme ho buď potravinárskou fóliou, aby sa nevytvorila šupka (chladne pomalšie) alebo ho často premiešavame. Do vychladnutého pudingu vmiešavame tvaroh.
Pokračujeme vo vrstvení. Na vanilkovo-tvarohovú plnku poukladáme piškóty a pokvapkáme zvyšnou šťavou z mandarínok. Na to rovnomerne natrieme pripravenú šľahačku.
Posypeme škoricou, prípadne kakaom, grankom alebo strúhanou čokoládou.
Koláčik dáme odpočívať na vrchnú poličku do chladničky minimálne na 6 hodín (najlepšie cez noc).
Leave a Reply