Fantastická pochúťka len tak k pivu alebo vínečku. Tieto lahodné kuracie kúsky vo smotanovo-syrovom kabátiku chutia najlepšie s čerstvou zeleninou.
Ingrediencie:
- 2 stredne veľké kuracie prsia
- soľ
- 2 lyžice hladkej múky
- Olej na vyprážanie
Na cestíčko:
- 2 veľké vajcia
- 1 lyžičku soli
- 3 strúčiky cesnaku
- 4 lyžice kyslej smotany
- 3 lyžice hladkej múky
Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na malé kúsky. Osušíme papierovým obrúskom a potom obalíme v múke.
Všetky prísady na cestíčko vymiešame tak, aby nám vznikla hladká plocha bez hrudiek.
Obalíme všetky kuracie kúsky a opražíme v rozpálenom oleji do zlatista.
Prebytočný olej odstránime papierovým obrúskom.
Podávame s čerstvou zeleninou.
Dobrú chuť!
Leave a Reply