Príprava:
Vaječné bielky zmiešajte so soľou v miske pomocou ručného mixéra, pridajte cukor, žĺtky a múku, pridajte prášok do pečiva a kakao. Vlejte cesto do plechu vyloženého papierom na pečenie. Plech by mal mať priemer 28 x 38 cm. Pečte v rúre pri teplote 180 ° C počas 15 minút, potom pridajte kokosovú penu a pečte 10 až 15 minút.
Kokosový krém: vyšľahajte vaječné bielky do peny, pridajte cukor a premiešajte, potom pridajte kokos.
Príprava krému: žĺtky zmiešajte s cukrom, pridajte škrob rozpustený v studenom mlieku a povarte na miernom ohni. Varte zmes, kým nezhustne, potom ju odstavte z ohňa a pridajte vanilková aróma. Zakryte fóliou a nechajte vychladnúť. Vmiešajte maslo. konzervovaný ananás nakrájajte na menšie kúsky, vmiešajte do krému. Krém natrite na vychladené cesto. Posypte strúhanou bielou čokoládou. Nechajte dezert stuhnúť v chladničke po dobu 2 hodín pred podávaním.
Leave a Reply