Mäso na francúzsky spôsob z jedného pekáča. Po tomto jedle sa len tak zapráši!

Postup:

  1. Rúru predhrejte na 190 stupňov.
  2. Očistenú cibuľu nakrájajte na polkruhy a zemiaky na tenké plátky.
  3. Mäso nakrájajte na kúsky, osoľte, okoreňte a všetko dôkladne premiešajte.
  4. K nastrúhanému syru pridajte majonézu a premiešajte.
  5. Formu na zapekanie potrite slnečnicovým olejom.
  6. Vložte do nej polovicu zemiakov, okoreňte, na zemiaky položte polovicu mäsa, vrstvu cibule a nakoniec polovicu majonézy so syrom.
  7. Tento postup, v rovnakom poradí ešte raz zopakujte.
  8. Zapekaciu formu vložte do rúry a pečte približne 1 hodinu.

Prajeme dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*