Mini indiánky s luxusnou chuťou: Nikdy sa ich neprejete a sú také jednoduché!

Suroviny

1 menší balíček piškótov
200 g krupicového cukru
3 ks bielky

Na polevu:

100 g čokolády na varenie
2 lyžice masla

Postup prípravy:

Vo vodnom kúpeli ohrejeme za stáleho miešania bielky na takú teplotu, že v nej udržíme prst. Potom bielky vyberieme z kúpeľa a začneme šľahať.

Potom postupne pridávame cukor a šľaháme do tuhej peny.

Piškóty si rozložíme na rovnú podložku a na každý nastriekame zdobičkou s rovným okrajom oblúčiky.

Dáme na 2 hodiny stuhnúť do chladničky. Potom rozohrejeme vo vodnom kúpeli čokoládu s maslom. Indiánky namáčame do čokoládovej polevy a dáme opäť stuhnúť do chladničky.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*