Najjemnejšie lahodné Tiramisu pripravené bez pečenia za 10 minút!

Postup práce:

Uvarte silnejšiu kávu, ktorú môžete podľa chuti osladiť a nechajte vychladnúť. Potom vyšľaháme z bielkov tuhý sneh, ktorý dajte na chvíľu do chladničky.

Na krém vyšľahajte žĺtky s cukrom, pridajte mascarpone a premiešajte. Nakoniec zľahka vmiešajte sneh.

Vrstvenie:

Piškóty namáčajte vo vychladnutej káve a naskladajte spodné poschodie do pripravenej nádoby (môže byť aj plech na pečenie). Potrite krémom a opäť poklaďte kávovými piškótmi. Vrchnú vrstvu tvorí vždy krém. Povrch husto posypte cez sitko kakaom.

Dezert vložte najmenej na 3 hodiny do chladničky. Dobrú chuť.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*