Najlepší vývar pod slnkom: Keď ho uvaríte takto, vedzte, že na druhý chod si už nikto nespomenie!

Vývar ako od babičky. Zozbierali sme pre vás niekoľko rád, ako ho uvariť tak, aby chutil zakaždým dokonale. Ak chcete vždy číry, silný a nezameniteľný domáci vývar, tieto rady sa určite oplatí poznať!

Tajomstvo najlepšieho vývaru

Do hrnca nalejeme vždy studenú vodu a mäso (je jedno aké) do neho vložíme a privedieme k varu. Dôležité je nezabúdať na to, že zrazu s mäsom dávame aj korenie – celé korenie (nové korenie), bôbkový list.

Zázračné korenie našich babičiek

Ligurček dodáva vývaru nezameniteľnú chuť, babičky ho dávali do každej polievky a zvlášť do vývarov. Ligurček je známy tiež ako rastlina mnohých chutí s nezameniteľnou vôňou. Na začiatku chutí sladkasto a ku koncu získava horkasté tóny. Práve preto ju naše babičky mali stále po ruke a príprava obľúbených pokrmov sa bez neho nemohla zaobísť. Jednoducho ním môžete nahradiť napríklad polievkové korenie z obchodu.

To však ani zďaleka nie je všetko!

Pokračovanie článku na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*