NAJLEPŠIE CESTO na bublaninu, ktorá je hotová za okamih! Najťažšie je počkať, kým vychladne…

Jednoduchá buchta, ktorá je ľahká na prípravu a máte ju hotovú raz dva. Namiesto čerešní môžete použiť aj iné ovocie, miesto vanilkového pudingu môžete použiť čokoládový. Kreativite sa medze nekladú.

Ja už ju inak nerobím, je naozaj jednoduchá na prípravu a je hotová behom chvíľky, preto ju máme u nás doma tak radi.

Čo budeme potrebovať:

260 g kryštálového cukru
4 celé vajcia
200 ml oleja
200 ml vlažnej vody
260 g polohrubej múky
1 bal. prášku do pečiva

Na puding:

1 bal. vanilkového pudingu
400 ml mlieka
2 lyžice kr. cukru
hladkú múku
čerešne alebo iné ovocie

Postup prípravy nájdete na druhej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*