Najlepšie kuracie rezne aké som kedy jedla. Tajomstvo spočíva v TEJTO marináde…

Klasickým nedeľňajším jedlom sú vo väčšine rodín práve rezne so zemiakovou kašou, prípadne ryžou. Skúste si najbližšiu nedeľu pripraviť rezne v chutnej omáčke. Ingrediencie potrebné pre tento pac nájdete doma v potravinovej komore aj vy. Postup je úplne jednoduchý a najmä rýchly. Niekoľkoročná klasika, ktorá si našla svoje miesto v každej domácnosti.

Ingrediencie:

1 kg kuracie prsia
4 vajcia
2PL kečup
2PL kremžská horčica
4PL oleja
1pl grilovacie korenie
2PL sójovej omáčky
2PL solamylu

Postup:

1.) Kuracie prsia si nakrájame na plátky.
2.) Všetky ingrediencie si zmiešajte v miske, zmes musí byť hustá asi ako majonéza.
3.) Ak máte chuť na niečo pikantnejšie, môžete trošku pridať korenie
4.) Mäso v miske poriadne pootočíme aby sa omáčka dostala všade a nechajte na noc mäso naložené.
5.) Na druhý deň opekajte rezne z oboch strán na panvici a na troške oleja.

Prajeme dobrú chuť!

Pokračovanie >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*