Najlepšie marinované mäsko: Chutná a sýta pochúťka! Mäso je krehké a jeho chuť je úžasne lahodná!


Ingrediencie:
  • 1 kg vykosteného bravčového karé
  • 1 dl suchého červeného vína
  • 1 lyžička estragónu
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • soľ korenie
  • 2 lyžice oleja + olej na opečenie
Príprava:
  1. Mäso umyjeme, nakrájame a dáme do misy. Víno a korenie zmiešame s prelisovaným cesnakom, pridáme 2 lyžice oleja a natrieme ním mäso. Prikryte a nechajte aspoň 4 hodiny.
  2. Potom mäso z oboch strán opečieme na troche oleja 3-4 minúty, potom ho vložíme na olejom vymastenú panvicu a polejeme zvyšnou marinádou. Pečieme pri 180 stupňoch 30 minút, pričom medzitým niekoľkokrát otočíme, aby bolo prepečené a šťavnaté.
Prajeme dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*