Tretia vrstva
- V miske zmiešame 5 dl kyslej smotany, 5 pl práškového cukru a jedno balenie vanilkového cukru. Želatínu rozpustíme v 1,5 dl vode a pridáme do hotovej zmesi. Samozrejme že želatínu pred pridaním necháme zovrieť a počkáme kým trošku vychladne a ak ju pridáme.
- Z chladničky vyberieme hotové 2 vrstvy a nelejeme na nich tretiu. Vrátíme do chladničky.
Štvrtá vrstva
- Do štvrtej vrstvy potrebujeme malinový sirup ( môžete pridať aj inú príchuť) 2,5 dl vody a 20 g želatíny.
- Vodu necháme zovrieť, pridáme želatínu a sirup. Pri poslednej vrstve treba dávať pozor aby sme ju nenalievalin príliš horúcu, môže sa stať že sa ostatné vrstvy rozpustia. Počkáme kým vychladne na vlažnú a nalejeme na ostatné vrstvy. Vrátíme do chladničky.
Prajeme dobrú chuť!
1 2
Leave a Reply