Nepečená čokoládová torta s piškótami: Vyzerá a chutí užasne!

Postup:

1) Kukuričný škrob vymiešame s 5 lyžicami mlieka. Zvyšné mlieko dáme do hrnca a privedieme do varu. Potom pridáme rozmiešaný kukuričný škrob a varíme cca 1 minútu. Do horúceho pridáme na drobno nasekanú mliečnu a bielu čokoládu. Miešaním rozpustíme a hustý puding odstavíme. Necháme vychladnúť.

2) Maslo vymiešame s práškovým cukrom a po lyžiciach zašľaháme vychladnutú čokoládovú hmotu.

3) Pripravíme guľatú formu na pečenie. Dno vyložíme detskými piškótami, ktoré namočíme do mlieka (200 ml), v ktorom sme rozpustili vanilkový cukor.

4)  Na piškóty navrstvíme tretinu krému, znovu poukladáme piškóty namočené do vanilkového mlieka a navrstvíme zostávajúce krém. Pekne uhladíme a vrch ozdobíme strúhanou bielou a tmavou čokoládou. Odložíme do chladničky stuhnúť a môžeme podávať.

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priateľmi na facebooku!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*