Nepečená tečúca tvarohovo-karamelová láva! Luxusný a neodolateľný dezert

4.

Po hodine poháre opatrne vyberieme (pomáhame si špáradlom, ak to nejde ľahko). Do dierky navrstvíme karamelové salko (môžeme ho rozriediť mliekom – aby v konečnom dôsledku bolo salko tekuté) a zalejeme to bielym krémom, ktorý sme si zmiešali s pripravenou želatínou – 1 lyžica želatíny.

5.

Položíme piškóty a odložíme do chladničky najmenej po dobu 1 hodiny.

6.

Keď nám dezert poriadne stuhol, vyberieme ho z chladničky a pokúsime sa ho opatrne vybrať z pohárov. V hrnci ohrejeme vodu a na krátku dobu do hrnca ponoríme pohára s dezertom. Pomocou špáradla si “odlepíme” boky a vyberieme tvarohový dezert. Po odstránení pohárov znova dezert uložíme do chladničky (cca na pol hodinu) a podávame. Dobrú chuť!


Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*