POSTUP:
Bielu čokoládu roztopte vo vodnom kúpeli a potom ju ochlaďte. Vyšľahajte 200ml šľahačkovej smotany, pridajte mascarpone a šľahajte spolu pri nízkej rýchlosti, potom pomaly vlievajte roztopenú bielu čokoládu. Keď je krém tuhší, primiešajte už len lyžičkou 3 šálky cereálií. Potom roztopte vo vodnom kúpeli mliečnu čokoládu. Ochladenú mliečnu čokoládu vmiešajte do poltuhej vyšľahanej šľahačky (zvyšných 150ml) a dobre premiešajte. Pekáč alebo tortu na pečenie vyložte papierom na pečenie a naukladajte doň celé sušienky. Nalejte na ne biely krém, opäť navrstvite sušienky a nalejte na ne hnedý krém. Vrch posypte hrsťou cereálií a nechajte zachladiť aspoň na 2 hodiny. Prajeme dobrú chuť!
1 2
Leave a Reply