Nepečený vanilkový dezert so šľahačkou a čokoládou! Tento dezert je úplne pokušenie!
Omrzeli Vás už nudné jablkové záviny? Nebojte sa Váš stôl ozvláštniť niečím novým. Jablkovým, a napriek tomu novým. Nepečený jablkový dezert so šľahačkou je úplné pokušenie. Práca s prípravou je takmer nulová a chuť úplne dokonalá.
Neváhajte recept vyskúšať a pustite sa rovno do prípravy. Výsledkom budete nadšení , rovnako ako s úsporou času, ktorú so sebou tento fantastický dezert nesie.
INGREDIENCIE
- 3 jablká
- 250 g bebe keksov
- 1 lyžička mletej škorice
- 2 lyžice kryštálového cukru
- 1 lyžica citrónovej šťavy
Krém
- 1 vanilkový puding
- 4 lyžice cukru kryštál
- ½ l mlieka
Navrch
- 250 g smotany na šľahanie
- 200 g mliečnej čokolády
Postup prípravy na druhej strane >
1 2
Leave a Reply