Nepečený jablkovo-vanilkový dezert so šľahačkou a čokoládou: Tento dezert je hotové pokušenie!

Nepečený vanilkový dezert so šľahačkou a čokoládou! Tento dezert je úplne pokušenie!

Omrzeli Vás už nudné jablkové záviny? Nebojte sa Váš stôl ozvláštniť niečím novým. Jablkovým, a napriek tomu novým. Nepečený jablkový dezert so šľahačkou je úplné pokušenie. Práca s prípravou je takmer nulová a chuť úplne dokonalá.

Neváhajte recept vyskúšať a pustite sa rovno do prípravy. Výsledkom budete nadšení , rovnako ako s úsporou času, ktorú so sebou tento fantastický dezert nesie.

INGREDIENCIE

  • 3 jablká
  • 250 g bebe keksov
  • 1 lyžička mletej škorice
  • 2 lyžice kryštálového cukru
  • 1 lyžica citrónovej šťavy

Krém

  • 1 vanilkový puding
  • 4 lyžice cukru kryštál
  • ½ l mlieka

Navrch

  • 250 g smotany na šľahanie
  •  200 g mliečnej čokolády

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*