Ingrediencie:
500 g cukru
300 g polohrubej múky
3 lyžice vody (horúce)
1 dl šťavy (z ríbezlí)
4 lyžice rumu
1 balenie kypriaceho prášku
5 vajec
1 Hera
1 smotana na šľahanie
3 balenia pudingového prášku
Pracovný postup:
Rozohrejeme Heru, necháme vychladiť a prilejeme k ušľahanej zmesi z vajec, cukru a šľahačky. Postupne pridávame pol.múku s práškom do pečiva. Cesto rozdelíme do 3 tanierov: 1.tanier cesto + 1 vanilkový puding, 2.tanier cesto + 1 kakaový puding, 3.tanier cesto + 1 malinový puding. Lyžicou na plech dávame striedavo hromádky.Upečené a horúce polejeme šťavou ríbezľovou 1 dl s 1 dl rumu. Nakoniec dáme polevu z cukru 300 g, 3 lyžice horúcej vody a 3 lyžice rumu.
Leave a Reply