Netradičné domáce tiramisu s tou najjemnejšou chuťou – hotové za 30 minút!

POSTUP

Zmiešajte rozpustené maslo s cukrom, pridajte vajíčka a potom znova premiešajte. Pridajte mlieko a znova premiešajte.
Zmiešajte pol dávky múky s práškom do pečiva, pridajte do zmesi masla. Potom pridajte zvyšné múku. Cesto by sa nemalo držať na ruke. Cesto zakryte a nechajte pol hodiny stáť na teplom mieste.
Potom ho rozdeľte na 20 rovnakých častí. Každú časť vkladajte do okrúhlej tortovej formy a ľahko umačkejte
Každý plát pečieme pri teplote 170 ° C v rúre asi 5 minút. Medzitým si pripravíme krém.


Nalejte mlieko do hrnca a pridajte vanilku, priveďte do varu. Vajcia zmiešajte so škrobom, kým sa úplne nespoja.
Potom pridajte do vaječnej zmesi horúce mlieko a dobre premiešajte. Vráťte na plameň a za neustáleho miešania varte do zhustnutia. Potom hneď odstavte a nechajte vychladnúť.
Rozpustite maslo a pridajte k zmesi. Teraz už len stačí tortu poskladať. Vždy namažete plát krémom a tak pokračujete do vyčerpania všetkých zložiek.

 Zdieľajte tento super recept na domáce jemné tiramisu aj s Vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*