Postup:
1) Cibuľu si nakrájame na krúžky, šampiňóny na plátky, kuracie mäso na prúžky a zemiaky na plátky, alebo tiež na prúžky.
2) V panvici rozohrejte olej.
3) Najprv osmažte huby. Až pustí šťavu, pridajte cibuľu, pridajte zemiaky. Tieto ingrediencie restujte zhruba 15 minút. Pridajte soľ.
4) V inej panvici osmažte mäso a pridajte soľ, korenie a korenie podľa chuti.
5) Teraz všetky osmažené prísady vložte do zapekacej misky.
6) Prichádza na rad smotanová omáčka. Do malej panvy nasypte múku, kyslú smotanu, smotanu a mlieko. Priveďte do varu a varte 3 minúty.
7) Zapekaciu misku a v nej nachystanú zmes zalejeme touto omáčkou, posypeme syrom a pečieme 30-40 minút.
Zdieľajte tento recept na zapečené zemiaky aj s vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú.
Leave a Reply