Opečené slávnostné šampiňóny s cesnakom a bazalkou.Stačí len niekoľko ingrediencií – neuveriteľne lahodná chuť!

Dnes Vám predstavujeme recept na opečené huby, ktoré sú bleskurýchlo hotové. Potrebujete len malé množstvo ingrediencií a pritom sú huby neuveriteľne chutné.Takto pripravené huby môžete tiež naservírovať ako predjedlo pri slávnostnej príležitosti.

Šafrán a mierne korenistá chuť zapôsobí na každého! Uvidíte, že na týchto lahodných hubách si pochutí celá Vaša rodina!

INGREDIENCIE

  • 800 g ľubovoľných húb
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžica talianskej zmesi korenia (sušená bazalka, sušená majorán, oregano, rozmarín, sladká paprika)
  • olivový olej
  • soľ
  • mleté ​​čierne korenie
  • 40 ml balzamikového octu

POSTUP

  1. Hríbiky nakrájajte na menšie kúsky. Ak sú huby malé, nemusíte ani krájať.
  2. Zmiešajte cesnak s olejom, soľou a zvyšným korením, vylejte výslednú pikantnú zmes na huby, dobre premiešajte a nechajte stáť 20 minút.
  3. Umiestnite huby do olejom vymastenej zapekacej misy a vložte do predhriatej rúry. Pečte na 200 stupňov po dobu 15 až 20 minút.

Pokračovanie >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*