Vyskúšaný a overený recept. Výborný osviežujúci koláčik. Mňam!
Budeme potrebovať:
Cesto
2 ks – vajíčka
100 g – kryštálový cukor
1 ks – vanilkový cukor
100 ml – olej
100 ml – mlieko
150 g hladká múka
1/2 bal. – prášok do pečiva
Plnka
5 ks – broskyne
700 ml – broskyňový džús
2 ks – zlaté klasy (alebo vanilkový puding)
Okrem toho
piškóty
margot čokoláda
300 ml – šľahačka
Postup:
1.
Na prípravu cesta vyšľaháme vajíčka s cukrom do peny, vmiešame ostatné suroviny a vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Rozmery plechu 27x34cm. Upečieme vo vyhriatej rúre cca 20-25 minút.
Pokračovanie receptu na druhej strane >
1 2
Leave a Reply