Osviežujúci koláčik s broskyňovým želé, na ktorom si pochutí celá rodina!

2.

Po upečení necháme vychladnúť. Zatiaľ si pripravíme želé. Broskyne olúpeme od šupky a nakrájame na malé kúsky. V tomto recepte bolo použitých 5 broskýň, môžete použit podľa chuti viac. V broskyňovom dzúse rozmiešame 2 zlaté klasy, pridáme broskyne a uvaríme hustý krém. Upečené cesto môžme pokvapkať zvyšným džúsom, aby bolo šťavnatejšie. Na cesto poukladáme piškóty. Nalejeme pripravený broskyňový krém a necháme vychladnúť.

3.

Po úplnom vychladnutí natrieme vyšľahanú šľahačku. Poukladáme piškóty, v tomto recepte boli použité amaretto piškótky pre zaujímavejšiu chuť, ale stačia aj obyčajné. Na vrch nastrúhame margot tyčinku alebo čokoládu. Necháme poriadne vychladiť, ideálne do druhého dňa. Dobrú chuť!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*