Pre všetkých milovníkov jabĺk – obrátený jablkový koláč s kyslou smotanou a čokoládou. Musíte ho vyskúšať, chutí fantasticky!

Tento skvelý jednoduchý recept ocenia najmä milovníci jabĺk. Ja ho robím pravidelne a u nás doma ho všetci milujú.

Jediný problém je ten, že nestačí stuhnúť – je hneď preč :).

Čo budeme potrebovať na prípravu “Jablkáča”:

750 gramov jabĺk, ktoré ochutíme škoricou, cukrom a pokvapkáme citrónovou šťavou

Na cesto:

4 vajcia
180 g cukor práškový
180 g polohrubá muka
1/2 bal. prášok do pečiva
1 dl olej, voda
kakao podľa chuti
2 bal. puding vanilkový alebo smotanový
6 dl mlieko
cukor podľa chuti
1 kus tvaroh vo vaničke nízkotučný
2 kusy kyslej smotana
čokoláda podľa chuti

Postup prípravy nájdete na druhej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*