Pudingový dezert ,,Rozkoš”, ktorý sa vám úplne rozplynie na jazyku.

POSTUP PRÍPRAVY:

1. Predhrejte rúru na 180 ° C a pripravte si tortovú formu.

2. Vo väčšej miske zmiešajte pekanové oriešky, múku, maslo a cukor. Cesto, ktoré vám vznikne, namáčajte do tortovej formy.
3. Následně korpus upečte a nechajte ho vychladnúť.
4. Než korpus vychladne, pripravte vanilkový a čokoládový puding.
5. Pomocou mixéra pripravte krémovú vrstvu.

6. Akonáhle je korpus studený, naneste na neho najprv krémovú náplň, potom vanilkový puding, potom ten čokoládový a na záver naneste poslednú vrstvu.
7. Koláč nechajte vychladnúť v chladničke a nazdobte ho hoblinkami čokolády.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*