Postup:
1. Oddelíme žĺtka od bielok.
2. Žĺtka vymiešame spolu s cukrom a vodou do hladkej zmesi.
3. Z bielok vyšľaháme tuhý sneh. V mise zmiešame zmes z cukru, vajec a vody, sneh, múku, kakao a kypriaci prášok.
4. Na spodok plechu na pečenie položíme papier na pečenie a cesto vylejeme na plech.
5. Vo vyhriatej rúre na 180 stupňov pečieme cca 25 minút.
6. Na prípravu krému si zmixujeme tvaroh, maslo, citrónovú kôru, cukor a vanilkový cukor. 7. Pripravený krém natrieme na upečený, vychladnutý korpus.
8. Čokoládovú polevu si pripravíme rozpustením čokolády a oleja vo vodnom kúpeli.
9. Celý koláč polejeme polevou a necháme poriadne stuhnúť v chladničke.
1 2
Leave a Reply