Recept na mrkvový koláč so smotanovým krémom na vrchu. Vláčna a zároveň jemná chuť vás očarí.

Mrkva je surovinou vďaka ktorej dokáže v kuchyni vytvoriť hádam všetko. Môžete z nej urobiť polievku, placky či pyré pre deti a dokonca aj chutný koláčik. Okrem toho že je vhodná do všetkého a je možné z nej vytvoriť čokoľvek, je aj cenovo dostupná a hlavne zdravá. Obsahuje veľké množstvo betakaroténu, ktorý je dôležitý pre naše telo, tak prečo nespojiť príjemné s užitočným.

Ingrediencie:

1 a pol šálky polohrubej múky
1/2 šálky oleja
3 mrkvy
3 vajcia
1 šálka cukru
1 a pol KL kypriaceho prášku
1ks vanilkový cukor

1 a pol KL jedlej sódy
1 KL škorice
1 šálka orechov
½ šálky práškového cukru
Smotanová nátierka
50g masla

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*