Recept na najúčinnejší prírodný liek proti žalúdočným baktériám!

Žalúdočné baktérie, ako napríklad Helicobakter pylori, sú dnes veľmi rozšírené. Ich liečba býva neraz dlhá, zložitá a spojená s mnohými nepríjemnými vedľajšími účinkami. Radi by sme Vám preto na tento zdravotný problém odporučili jeden bezpečný prírodný recept.

Recept proti žalúdočným baktériám

Najlepším a najúčinnejším liekom na baktérie v žalúdku sú figy v olivovom oleji.

  • Figy nakrájajte na štvrtiny a vložte ich do sklenenej misky. Potom ich zalejte panenským, za studena lisovaným olivovým olejom a misku uzavrite.
  • Nálev nechajte odstáť 40 dní.
  • Potom každé ráno konzumujte na prázdny žalúdok jeden kúsok figy. K tomu si dajte aj jednu čajovú lyžičku olivového oleja, v ktorom boli figy naložené.

Pokiaľ nemôžete čakať 40 dní, tak pripravte dve misky a prvé začnite konzumovať už po 7 dňoch. Bude to síce o niečo menej účinné, ale stále užitočné.

Na vyliečenie sa z tejto nepríjemnej žalúdočnej baktérie budete potrebovať upraviť aj svoje stravovanie. Konzumujte len varené potraviny bez prílišného používania korenia, obzvlášť tých štipľavých. Nejedzte nič kyslé a vyhýbajte sa mastným jedlám, špeciálne spracovaným mäsovým výrobkom.

Pripravujte svoje jedlo v nerafinovanom olivovom oleji.

Olivy a figy sú mocné prírodné lieky, ktoré dokážu navrátiť stratené zdravie. Odmeňte sa týmito darmi prírody, pretože zdravie je najväčšie bohatstvo, ktoré máte.

Experimenty ukázali, že kombinácia fíg a olivového oleja je účinná aj na mnohé ďalšie zdravotné problémy.

Ide napríklad o choroby ako:

  • neplodnosť
  • hemoroidy
  • ochorenie čriev
  • zápcha
  • bronchitída
  • astma
Zdieľajte tento článok aj so svojimi priateľmi. Nikdy neviete, pre koho môže byť užitočný. Ďakujeme!

Written By
More from redakcia
Perfektný recept na šišky, ktoré majú len 50 kalórií: Budete ich zbožňovať!
Ingrediencie na 6 šišiek: 1 stredné/veľké vajce 15 g (1 polievková lyžica)...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *