Postup:
Cibuľu si nakrájame na kocky, vložte do hrnca a opražíme ju na masle dozlatista.
Pridajte mletú papriku a za stáleho miešania ju prepojte s maslom.
Prsia si narežte na hrubšie kúsky a poukladáme ich na cibuľový základ. Osoľte, okoreňte a nechajte povariť 5-7 minút. U paprikáša môžete použiť akúkoľvek časť kurčaťa, po oddelení od kože a prebytočného tuku.
Paradajky nechajte spariť, odstráňte šupku a spolu s paprikou ich nakrájajte na veľké kocky.
Zeleninu vložte do hrnca, zamiešajte a zalejte vývarom. Keď všetko príde do varu, prikryte hrniec a znížte plameň na minimum. Nechajte podusiť približne 50 minút.
Pridajte kyslú smotanu zmiešanú s múkou.
Dôkladne premiešajte, nezakrývajte a varte ďalších 7-10 minút. Hotovo!
Leave a Reply