Rezy Maková panenka BEZ ZRNKA MÚKY: To cesto je ako pena, stačí pridať krém a máte luxusný dezert, ktorý triumfne aj drahé torty!

Rozmery formy: 24 × 28 cm

Zloženie:

Makový korpus:

8 bielok
1/2 šálky cukru
4 žĺtky
1 šálka suchého maku
1 pohár kokosových vločiek
1 pohár mletých mandlí

Pudingový krém:

350 ml mlieka
4 žĺtky
2 krémové pudingy
5 lyžíc cukru
vanilkový cukor
kože z jedného citróna
200 g masla

Na namáčanie:

šťava vymačkaná z polovice citróna
100 ml prevarenej vody

Poleva:

200 g bielej čokolády
4 lyžice mlieka
2 lyžice masla

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*