Postup:
Rúru si predhrejeme na 180 stupňov. V miske si zmiešame orechy, múku, maslo a cukor a také cesto natlačíme do formy. Pečieme asi 20 minút, potom ho necháme vychladnúť.
Medzitým si pripravíme vanilkový aj čokoládový puding. Ochutíme ich cukrom ak je potreba a vypneme ich až keď sú naozaj husté. V mixéri si pripravíme aj krémovú vrstvu. Zmiešame mascarpone s cukrom a šľahačkou. Pomôžeme si mixérom a vypracujeme vzdušnu plnku.
Na vychladnutý korpus dáme najskôr krémovú náplň, na ňu ide vanilkový puding a potom aj čokoládový. Celé to dáme vychladiť do chladničky. Na vrch si pripravíme obyčajnú šľahačku a nastrúhanú čokoládu. Šľahačku natrieme na puding a vrch dozdobíme hoblinkami. V chladničke dezert necháme napríklad cez noc, ale budú mu stačiť aj 2-3 hodinky. Dobrú chuť.
Leave a Reply