Postup
1)
Na miernom plameni začneme zahrievať čerešňovú šťavu. Privedieme k varu. Potom pridáme krupicu, čerešne a necháme ešte povariť 3-5 minút za stáleho miešania. Zmes zhustne.
2)
Túto hmotu dáme na plech s vyššími okrajmi.
3)
Na čerešňovú hmotu naukladáme piškóty. Z mlieka, cukru a pudinkových práškov si uvaríme klasickým spôsobom puding. Kým je puding horúci, prelejeme ním piškóty. Necháme vychladnúť.
4)
Zo smotany si ušľaháme šľahačku a v bohatej vrstve ju dáme navrch. A máme hotovo.
5)
Dezert uložíme do chladničky a necháme poriadne vychladiť
Zdieľajte tento dokonalý recept na lahodný čerešňový dezert aj s vašimi priateľmi! Určite si na ňom tiež pochutnajú!
1 2
Leave a Reply