Postup:
Najlepšie deň vopred si pripravíme cesto, ale nie je problém, keď je niekto veľmi hladný smažiť aj hneď ale odležané cesto je naozaj fantázia. Do vlažného mlieka s cukrom dáme kvasnice. Pridáme ostatné prísady a vypracujeme cesto. Dáme do väčšieho mikroténového sáčku a vložíme do chladničky, tam to narastie- nakysne a tam cesto takto vydrží aj týždeň (odporúčam tak max 5 dní). A pre tých ktorí nevydržia, cesto hneď smažia na rozpálenom tuku, stačí keď sa na jeden langoš odoberie cca hrsť cesta a smažíme spôsobom: prvá strana pod pokrievkou, druhá bez pokrievky, prípadne úplne bez pokrievky, ale dávame pozor, aby sa nám langoše nepripálili . Podávame obložené kečupom, syrom a potreté cesnakom.
Želáme vám dobrú chuť!
zdroj: zeny.osobnosti.cz
Leave a Reply