Šťavnatý čokoládový zákusok s kyslou smotanou – nemá konkurenciu!

POSTUP

1. Zmiešajte vajíčka s oboma cukrami. Múku zmiešajte s kakaom, nakrájanými kúskami čokolády a práškom do pečiva a potom sa pridajte vajcia. Vymastíme a vysypeme plech. Nalejeme na neho cesto a pečieme na 150 stupňov po dobu 15-20 minút. Vyskúšame špajľou.

Na krém rozmiešame pudingový prášok v mlieku, pridajte polovicu cukru, a na miernom ohni, za stáleho miešania privedieme k varu. Keď vychladne, pridajte vanilkový cukor, a zvyšný cukor a primiešajte kyslou smotanou. Piškótu pozdĺžne rozkrojte na tri pláty.

Poskladajte múčnik v štýle korpus, krém, korpus, krém, korpus. Na posledný plát rozpustite čokoládu s olejom.

Zdieľajte tento super recept na čokoládový koláč s kyslou smotanou aj s Vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

zdroj: sussunkfozzunkfinomat.blogspot.com

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*