Výborný koláčik, ľahký a vynikajúci. Ak nemáte brezový cukor, nahraďte ho medom alebo trstinovým cukrom. Tento koláčik môžu aj cukrovkári, je však výborný pre každého, aj keď držíte diétu.
Potrebujeme:
Na puding:
315 ml – 1,5% mlieka
37 g vanilkového prášku (ideálne diabetický, ale môže byť aj obyčajný – keď nerobíte koláč pre cukrovkárov)
2 lyžice brezového cukru (xylitol)
Na cesto:
3 vajcia (stredná veľkosť “M”)
štipka soli
125 g brezového cukru (xylitolu)
100 g celozrnnej múky (môžete použiť aj špaldovú alebo najemno namleté ovsené vločky)
8 g prášku na pečenie
4 lyžice vody
2 lyžice holandského kakaového prášku
Ovocie:
Marhule, slivky, čerešne…
Na vrch:
2 lyžice brezového cukru (xylitol)
Postup prípravy na druhej strane >
1 2
Leave a Reply