Postup:
Puding uvaríme obvyklým spôsobom a nechajte vychladiť. Ovocie umyjeme a nakrájame nadrobno, zavárané ovocie necháme dobre odkvapkať zo šťavy. Vajcia oddelíme na bielka a žĺtka. K bielkom pridáme soľ a ušľaháme tvrdú penu. Do žĺtok pridáme cukor a ušľaháme do peny. Pridáme múku, prášok do pečiva, vodu a kakaový prášok – dôkladne promíchejte.Premíchejteobě hmoty (ručne, zľahka) a navrstvíme na plech vyložený papierom na pečenie. Moja veľkosť plechu je 28 × 19 cm a 7 cm výška. Ovocie uložíme na cesto. Pečieme v rúre s teplotou 180 ° C. Doba pečenia závisí na rúry a cesto musíme skontrolovať špajlí. Keď je upečený, odstráňte papier na pečenie, položte ho na mriežku a nechajte vychladnúť. Na zdobenie opäť použite brezový cukor alebo kokos.
Želáme vám dobrú chuť!
Zdroj: cookpad
Leave a Reply