Dnes vám prinášame jedinečný recept na palacinky, ktoré nielen, že sú chuťovo úžasné, ale ani sa nelepia! Ak máte zlé skúsenosti s nepodareným cestom na palacinky či nepodareným prevracaním na panvici, tak tento recept je práve pre vás.
Čo je na ňom iné a zaujímavé je to, že na rozdiel od klasických palaciniek sa do cesta nepridáva vajíčko a ani mlieko. Neváhajte vyskúšať niečo nové a uvidíte, že inak už palacinky nebudete chcieť robiť!
Ingrediencie:
3 hrnčeky hladkej múky (Jeden hrnček predstavuje približne 250ml.)
3 hrnčeky prevarenej vody
3 pl cukru
štipka soli
¼ čajová lyžička prášku do pečiva
50 ml oleja
Tip na článok: Jemný, svieži a rýchly tvarohový koláč zo 4 vajec a 250g tvarohu. Poteší každú uponáhľanú gazdinku!
Leave a Reply