Tento recept s mletým mäsom som si priniesla z Gruzínska a môj muž si ho nevie vynachváliť!

Mleté mäso je základom mnohých jedál slovenskej i zahraničnej kuchyne. Ich príprava je rýchla, jednoduchá a výsledný pokrm láka k ochutnávke sotva ho dovaríte. Čo si takto dnes vyskúšať gruzínsku kuchyňu?

Náš recept je z Gruzínska, z krajiny so zaujímavou históriou a pestrou kuchyňou. Dnes vám ponúkame rýchly a veľmi chutný pokrm, na ktorého prípravu nepotrebujete žiadne zvláštne ingrediencie. Pochutí si každý, koho pozvete k svojmu stolu.

Ingredience:

  •     700 g mletého hovädzieho mäsa
  •     1 veľká cibuľa
  •     100 g strúhanky
  •     4 vajcia
  •     2 strúčiky cesnaku
  •     100 g slaniny nakrájanej na plátky
  •     pokračovanie…..

Pokračovanie článku >

> POKRAČOVANIE RECEPTU TU <

 

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*