Mleté mäso je základom mnohých jedál slovenskej i zahraničnej kuchyne. Ich príprava je rýchla, jednoduchá a výsledný pokrm láka k ochutnávke sotva ho dovaríte. Čo si takto dnes vyskúšať gruzínsku kuchyňu?
Náš recept je z Gruzínska, z krajiny so zaujímavou históriou a pestrou kuchyňou. Dnes vám ponúkame rýchly a veľmi chutný pokrm, na ktorého prípravu nepotrebujete žiadne zvláštne ingrediencie. Pochutí si každý, koho pozvete k svojmu stolu.
Ingredience:
- 700 g mletého hovädzieho mäsa
- 1 veľká cibuľa
- 100 g strúhanky
- 4 vajcia
- 2 strúčiky cesnaku
- 100 g slaniny nakrájanej na plátky
- pokračovanie…..
Pokračovanie článku >
> POKRAČOVANIE RECEPTU TU <
Leave a Reply