Tie najjemnejšie halušky pod slnkom! Nie sú v nich žiadne zemiaky a sú skutočne výborné.

Fantastický recept na domáce halušky na francúzsky spôsob, sú nesmierne jemné a lahodné. Najlepšie príloha ku všetkému!

Postup:

40 dg hl. múky
6 lyžíc masla (nie kopcovité)
3 vajcia
150 ml vody
soľ na chuť

Postup:

Maslo vymiešame s vajíčkami, pridáme preosiatu múku, vodu a dôkladne premiešame. S cestom je dobré pracovať a drevenej doske. Potom lyžičkou hádžeme do vriacej vody jednotlivé halušky (lyžičku si vždy namočíme do vody) a varíme, kým nevyplávajú na povrch. Podávame ako klasické halušky s omáčkami i do polievky. K paprikáše sú úplne dokonalé.

Prajeme vám dobrú chuť!

Zdroj: zeny.osobnosti.cz

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*