Tieto plnené rožky sú vo vnútri mäkké a krémové, zvonku chrumkavé a navyše ich máte hotové za minútku!

Zatiaľ si môžete pripraviť plnku. Zmiešajte mak s trochou vody a cukrom a druhá alternatíva sú mleté orechy s cukrom. Pokojne však môžete rožky naplniť aj tvarohom, či džemom.

Cesto z chladničky vyvaľkajte na asi 1 mm hrúbku a narežte na trojuholníky. Každý trojuholník naplňte makovou alebo orechovou plnkou. Cesto stačí už len zrolovať.

Rožky pečte asi 15 minút pri teplote 180 stupňov Celzia. Nepečte ich až príliš dlho, pretože by mohli byť vysušené. Na záver môžete rožky posypať práškovým cukrom. Dobrú chuť.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*