S hubami a vajíčkami
Potrebujeme:
200 gramov červených fazúľ;
3 vajcia;
120 g šampiňónov;
2 jarné cibuľky;
2 lyžice majonézy;
2-3 listy hlávkového šalátu;
soľ, korenie.
Uvarené vajíčka nakrájame na malé kocky a zmiešame s fazuľou, hubami, nakrájanou cibuľkou, korením a majonézou. Podávame na listoch šalátu.
S tuniakom
Potrebujeme:
300 g bielej fazule;
200 g tuniaka vo vlastnej šťave;
červená cibuľa;
3 zelenej cibuľky;
120 ml olivového oleja;
1 citrón;
petržlen;
soľ, korenie.
Tuniaka scedíme a trochu roztlačíme mäso vidličkou. Tuniaka zmiešame s fazuľou, nakrájanou cibuľou a bylinkami. Pre omáčku zmiešajte olej, citrónovú šťavu, korenie a zmiešajte so šalátom.
S kuracím mäsom, kukuricou a pekingskou kapustou
Potrebujeme:
300 g pekingskej kapusty;
200 gramov červených bôbov;
200 g kuracieho filé (uvarené);
3 lyžice majonézy;
soľ, korenie.
Mäso nakrájame na veľké kocky. V hlbokej miske premiešajte mäso, fazuľa, kapusta, majonézu, korenie a dobre premiešajte.
Pokračovanie článku na druhej strane >
Leave a Reply