Topľanské medové rezy – najlepšie medové rezy aké poznám!

Postup:

1.

Cukor, vajíčka, med, sódu bikarbóny a palmarín miešame nad parou a keď sa nám všetko pekne premieša, vlejeme túto zmes do preosiatej múky.

2.

Spracujeme cesto, ktoré rozdelíme na 4 rovnaké časti. Rozvaľkáme a pečieme po jednom pri teplote 170 stupňov približne 10-15 minút do zlatista.

3.

Z mlieka, zlatých klasov a vanilky uvaríme krém a necháme ho vychladnúť. Maslo s cukrom vymiešame do penista a pomaly pridávame krém. Plníme nasledovne: Cesto – Krém – Cesto – Džem – Cesto – Krém – Cesto. Koláč zaťažíme a necháme odležať 5 hodín. Vrch polejeme čokoládovou polevou.

Výborné rezy od: Aďkine overené recepty

Zdroj receptu: Mimibazar

 

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*