Postup:
1.
Cukor, vajíčka, med, sódu bikarbóny a palmarín miešame nad parou a keď sa nám všetko pekne premieša, vlejeme túto zmes do preosiatej múky.
2.
Spracujeme cesto, ktoré rozdelíme na 4 rovnaké časti. Rozvaľkáme a pečieme po jednom pri teplote 170 stupňov približne 10-15 minút do zlatista.
3.
Z mlieka, zlatých klasov a vanilky uvaríme krém a necháme ho vychladnúť. Maslo s cukrom vymiešame do penista a pomaly pridávame krém. Plníme nasledovne: Cesto – Krém – Cesto – Džem – Cesto – Krém – Cesto. Koláč zaťažíme a necháme odležať 5 hodín. Vrch polejeme čokoládovou polevou.
Výborné rezy od: Aďkine overené recepty
Zdroj receptu: Mimibazar
1 2
Leave a Reply