Túto jemnú omáčku s kuracím mäsom na cestoviny ma naučila moja mama a nedám na ňu dopustiť!

Postup:

1 . Pripravíme si kuracie prsia na kuchynský stôl a dôkladne ich očistíme, umyjeme a osušíme. Nakrájame ich na tenšie rezance, alebo kocky, záleží len na vás. Dáme ich do misky, kde ich okoreníme a osolíme. Výber korenia je na vás a množstvo necháme tiež na vás.

2. Na panvici rozpálime trochu oleja a mäso opražíme z každej strany, zároveň pridáme naše šampióny. Keď máme mäsko osmažené a aj hubky, pridáme smotanový syr, na drobno nakrájanú paradajku, chilli papričku a všetko spolu dusíme. Pridáme mlieko, bujón, ktorý sme rozbili v troche vody a ešte povaríme. Keď máme mäso uvarené, ochutnáme, prípadne dochutíme a môžeme podávať. Na vrch dáme trochu petržlenu.

Zdroj: Tortekolaci

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*