Tvarohové slimáky z kysnutého cesta s tou najlepšou krémovou náplňou!

3)
Cesto teraz prikryjeme a necháme na teplom mieste nakysnúť. Medzitým si z tvarohu, vajcia a cukru pripravíme náplň. Všetky tieto suroviny zmiešajte dohromady.

4)
Teraz si rozvaľkajte cesto. Na hrúbku zhruba 0,5-1 cm a do tvaru obdĺžnika. Na rozvaľkané cesto poukladáte náplň. Teraz cesto aj s náplňou zrolujte do rolády.

5)
A teraz stačí nakrájať slimáky. Z jednej rolády by Vám slimákov malo vyjsť 20. Slimáky vyskladajte na plech vystlaný papierom na pečenie.

6)
V priebehu pečenia slimáky zvýšia svoj objem. 5-7 minút pred koncom pečenia môžete slimáky potrieť vajcom.

7)
Pečieme pri 180-200 stupňoch podľa rúry, dozlatista. Zmiešajte si smotanu s cukrom. Po upečení polejte slimáky smotanou s cukrom. Nechajte slimáky zakryté. Po vychladnutí odkryte.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*