Aj keď tento pokrm už názvom prezrádza, že pôjde o niečo pečené, prekvapí vás svojou delikátnou chuťou a konzistenciou jemnučkou ako obláčik. Nadýchaný dezertík, ktorý je plný sviežeho tvarohu dopĺňa sladučká biela čokoláda, ktorá sa k tomuto receptu dokonale hodí. Vyskúšajte si pripraviť túto úžasnú pochúťku podľa nasledujúceho receptu, ktorý si vďaka jeho jednoduchosti a skvelému výsledku zamilujete.
Na prípravu tvarohového koláča je najlepšie použiť hrudkovitý tvaroh a kyslú smotanu s obsahom tuku 15%. Smotanu môžeme nahradiť i plnotučným mliekom. Tvaroh pred použitím dôkladne preosejte cez sito, aby ste dosiahli čo najjemnejšiu sypkú konzistenciu.
Budeme potrebovať:
250 g tvarohu
2 polievkové lyžice krupice
1 vajce
100 ml mlieka
2 polievkové lyžice cukru
50 g bielej čokolády
Leave a Reply