Už viac nemusíte hľadať! 15 neuveriteľne lahodných sladkých a slaných náplní na palacinky. Môžete ich robiť každý deň!

Salámová náplň

mäkká saláma – 200 g
kyslá smotana – 50 g
mäkký syr – 100 g
horčica – 0,5 pol. lyžice
Salámu zomeľte v strojčeku na mäso, pridajte mäkký syr, horčicu a kyslú smotanu. Starostlivo premiešajte.

Pečeňová náplň

pečeň – 500 g
vajcia – 3 ks
cibuľa – 2 ks
mrkva – 1 ks

Pečeň pomeľte v strojčeku na mäso a osmažte spolu s cibuľou a mrkvou. Premiešajte s vajcami nastrúhanými na strúhadle, osoľte a okoreňte.

Mäsová náplň

mleté ​​mäso – 500 g
cibuľa – 1 ks
soľ, korenie
Mäso osmažte spolu s cibuľou, osoľte a okoreňte. Podľa chuti môžete pridať ľubovoľné korenie.

Náplň šunka, syr

šunka – 300 g
mäkký syr – 150 g
vajcia – 3 ks
Šunku nakrájajte na rezance, zmiešajte s mäkkým syrom a vajcami. Premiešajte, osoľte, okoreňte, pridajte korenie.

Náplň zo sušených marhúľ

tvaroh – 300 g
sušené marhule – 100 g
cukor – 1-2 pol. lyžice
Tvaroh premiešajte s rozomletými sušenými marhuľami a pridajte cukor.

Náplň z vareného hovädzieho

varené hovädzie – 500 g
cibuľka – 1 ks
maslo – 20 g
Hovädzie pomeľte, osmažte s cibuľkou na masle. Osoľte, okoreňte a pridajte aromatické byliny.

Náplň s kondenzovaným mliekom

zvarené kondenzované mlieko
kakao – podľa chuti
Môžete použiť nielen ako náplň, ale aj ako polevu navrch.

Náplň s červenou rybou

zľahka solený losos alebo lososový pstruh
tavený syr
bylinky
Ryby nakrájajte najemno, zmiešajte s taveným syrom a bylinkami, zatočte do tenkých palaciniek.

Náplň s práškovým cukrom

práškový cukor
vanilka – podľa chuti
Posypte palacinky práškovým cukrom a zložte ich do trojuholníka.

Náplň s mletým mäsom a ryžou

mleté ​​mäso
uvarená ryža
cibuľa
rastlinný olej
Osmažte mleté ​​mäso s cibuľou na rastlinnom oleji. Keď sa voda vydusí, pridajte pripravenú ryžu, osoľte a okoreňte a pridajte bylinky.

Náplň s karamelom

cukor – 4 pol. lyžice
voda – 1 dezertné lyžička
vanilka – 0,5 pol. lyžice
Všetko premiešajte a vylejte na panvicu. Rozpúšťajte cukor do svetlo hnedej farby na miernom ohni, aby sa nepripálil. Polejte ním hotové palacinky.

A s akými náplňami pripravujete palacinky vy?

Podeľte sa o svoje recepty a ukážte tento článok všetkým známym!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*