PRÍPRAVA:
Cesto
1. Do mixovacej nádoby vložte cukor, múku, vajcia, mlieko, olej, kypriaci prášok do pečiva, vanilkový cukor a vymiešajte. Polovicu cesta nalejte na vopred vymastený a múkou vysypaný plech. Druhú polovicu nechajte v mixovacej nádobe a primiešajte kakao na 5 sekúnd mixujte. Potom nalejte na svetlé cesto a dajte piecť 20minut pri 180C.
Krém:
1. Do čistej nádoby na mixovanie nalejte mlieko a pridajte vanilkový puding, cukor nasaďte šľahaciu metličku a varte 7 minút pri šľahaní. Nechajte vychladiť a pridajte maslo, tvaroh a trochu rumu a vyšľahajte v hladký krém. Krém naneste na upečený korpus.
Poleva:
1. Vo vodnom kúpeli rozpustite tabuľku čokolády po rozpustení zmiešajte so zakysanou smotanou a naneste na krém a vidličkou rozotrite tak aby vznikli vlnky.
Leave a Reply