Úžasná tvarohová buchta s kyslou smotanou: Každé sústo chutí neodolateľne!

PRÍPRAVA:

Cesto
1. Do mixovacej nádoby vložte cukor, múku, vajcia, mlieko, olej, kypriaci prášok do pečiva, vanilkový cukor a vymiešajte. Polovicu cesta nalejte na vopred vymastený a múkou vysypaný plech. Druhú polovicu nechajte v mixovacej nádobe a primiešajte kakao na 5 sekúnd mixujte.  Potom nalejte na svetlé cesto a dajte piecť 20minut pri 180C.

Krém:

1. Do čistej nádoby na mixovanie nalejte mlieko a pridajte vanilkový puding, cukor nasaďte šľahaciu metličku a varte 7 minút pri šľahaní. Nechajte vychladiť a pridajte maslo, tvaroh a trochu rumu a vyšľahajte v hladký krém. Krém naneste na upečený korpus.

Poleva:

1. Vo vodnom kúpeli rozpustite tabuľku čokolády po rozpustení zmiešajte so zakysanou smotanou a naneste na krém a vidličkou rozotrite tak aby vznikli vlnky.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*