Úžasné pudingové kocky so šľahačkou. Toto je ten najlepší dezert, aký ste kedy mali!

Čo vy na to?

Najprv vezmeme všetky igredience na korpus a dôkladne ich zmiešame. Potom hotovú zmes vylejeme na pekáč a pečieme 10 minút vo vopred vyhriatej rúre na 200 stupňov.

S krémom postupujeme tak, že si najprv vyšľaháme smotanu. Klasickým spôsobom si uvaríme 2 vanilkové pudingy. Potom všetko necháme v chladničke poriadne vychladiť. V prípade potreby môžete použiť stužovač. Posledným krokom je nasekanie čokolády na drobno. Potom vezmite všetky pripravené ingrediencie a zmiešajte ich dohromady.

Týmto krémom potom potrite upečený vychladnutý korpus. Aby bol dezert dokonalý, na polevu si ešte rozpustite čokoládu, ktorú zmiešajte s trochou oleja a smotanou. Smotanu pridávajte vždy podľa potreby.

Výslednú polevou zalejte krém a dajte na pár hodín do chladničky vychladiť.

Ako ozdobu môžete použiť takmer čokoľvek. Odporúčame použiť karamel, oriešky či rozdrvené sušienky. Záleží na Vašich chuťových bunkách. Dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*